Bäbis 2000 Caroline Sury

ISBN:

Published:

Hardcover


Description

Bäbis 2000  by  Caroline Sury

Bäbis 2000 by Caroline Sury
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | | ISBN: | 9.50 Mb

Bäbis 2000 är en självbiografisk serieroman där Caroline Sury skildrar graviditeten och födelsen av sonen Oskar.När pojkvännen Pakito får reda på Surys graviditet fäller han repliker som Det är en mardröm!, Ett barn, det är helvetet ochMoreBäbis 2000 är en självbiografisk serieroman där Caroline Sury skildrar graviditeten och födelsen av sonen Oskar.När pojkvännen Pakito får reda på Surys graviditet fäller han repliker som Det är en mardröm!, Ett barn, det är helvetet och slutligen Jag ska supa ner mig, adjö!. Sury tecknar med svart och morbid humor och är en av de bästa på att ordlöst illustrera känslor och tankar med bilder på förvridna kroppar, ögon som tränger ut ur sina hålor och hjärnsubstans som vibrerar av så mycket av tankeverksamhet och ilska att den är på väg ut ur skallen.I boken kämpar Sury på med arbetet i sitt och Pakitos förlag medan magen växer.

Pakito stressar henne med arbetsuppgifter, men visar inget som helst intresse för barnet i magen. Sury släpar på tunga böcker genom Marseille samtidigt som hon försöker glädjas åt graviditeten, hitta en större lägenhet och hinna med tiderna hos barnmorskan.Teckningarna är till synes helt vilda men ju närmre man tittar desto tydligare blir det hur genomtänkt den brutala formen är.

Sury är en slarvighetens perfektionist. Det är ett kaos tecknat med precision. Det våldsamt överdrivna och den fantastiska humorn i bilderna gör den här boken till något alldeles speciellt. Vi vågar utnämna den till en klassiker.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Bäbis 2000":


awkwardandsons.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us