Alles komt goed en alles komt goed en alle dingen komen goed Tod Wodicka

ISBN: 9789046801642

Published:

264 pages


Description

Alles komt goed en alles komt goed en alle dingen komen goed  by  Tod Wodicka

Alles komt goed en alles komt goed en alle dingen komen goed by Tod Wodicka
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 264 pages | ISBN: 9789046801642 | 7.73 Mb

De excentrieke Burt Hecker kan het echte leven niet aan en zoekt daarom zijn heil in de middeleeuwen. Zelfs als zijn vrouw Kitty op sterven ligt, loopt hij met zijn tuniek aan stomdronken rond, terwijl onder luid rumoer voor de deur van hun bed &MoreDe excentrieke Burt Hecker kan het echte leven niet aan en zoekt daarom zijn heil in de middeleeuwen. Zelfs als zijn vrouw Kitty op sterven ligt, loopt hij met zijn tuniek aan stomdronken rond, terwijl onder luid rumoer voor de deur van hun bed & breakfast een middeleeuwse veldslag wordt nagespeeld.Na de dood van zijn vrouw vertrekt hij naar Duitsland voor een middeleeuws rollenspel.

Daar besluit hij op zoek te gaan naar zijn zoon Tristan, van wie hij vervreemd is geraakt. Zijn zoektocht wordt afgewisseld in tijd en plaats met zijn eigen geschiedenis, die van zijn schoonmoeder, afstammelinge van een Pools bergvolk, en van zijn vrouw.Alles komt goed en alles komt goed en alle dingen komen goed vertelt het verhaal van Burts falen als vader en echtgenoot, zijn pogingen om alles weer goed te maken en over de heftige confrontatie met zijn familie.Met Burt Hecker heeft Tod Wodicka een hilarisch, aangrijpend en eigenzinnig personage gecreëerd, dat de lezer niet licht zal vergeten.

Wodicka heeft bovendien een roman geschreven die uitblinkt in originaliteit.Een aangrijpende roman over de tot mislukken gedoemde en vaak komische poging van een man om zowel aan de realiteit te ontsnappen als tot de kern ervan door te dringen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Alles komt goed en alles komt goed en alle dingen komen goed":


awkwardandsons.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us